Bewonerswebsite
Kotville After Title 02

Een solide investering met een rendement van 3,5%

Gebouwd op 450m van Vives, de grootste hogeschool van Brugge, vlak aan verbindingswegen zowel voor de wagen als het openbaar vervoer, beschikt de Residentie Kotville over heel wat troeven; hedendaags comfort in de vorm van eigen sanitair, performant WiFi systeem, eigen koelkast en TV, een ruime parking én een gigantische fietsenberging, kortom: de ideale studieplek voor de vele Brugse studenten.

Na de ligging is er een 2de belangrijke pijler de architectuur: Het ervaren architectenkantoor BAU bedacht een toegankelijk hedendaags concept waarbij de ruimtes optimaal benut worden én het gebouw er visueel tussenuit springt! Het groene accent dat in contrast staat met de houtstructuur van de buitengevel geeft de Residentie extra cachet en bovenal een frisse, hedendaagse look. Naast het visuele aspect is Kotville ook gebouwd met veel aandacht voor energie, waardoor studenten geen torenhoge verbruiksfacturen ontvangen zoals het vaak het geval is in de oudere kamers in de binnenstad.

Een 3e, niet te onderschatten troef van de residentie Kotville is de persoonlijke touch in combinatie met prioritaire aanpak op veiligheid! Zo beschikt Kotville over een eigen verhuurdienst waardoor studenten én eigenaars vlot een aanspreekpunt hebben en geen van beiden zich kopzorgen moet maken over wetgeving, contracten en ga zo maar door. Daarnaast is er een conciërge in het gebouw die 24/7 beschikbaar is voor de studenten. Dit voor allerhande kleine issues, maar ook voor een babbel wanneer dit nodig blijkt. Uiteraard waakt de conciërge ook over de dagelijkse rust en de veiligheid, ondersteund door het permanente camerasysteem.

Tot slot is het zo dat deze studentenkamers reeds verhuurd zijn waardoor u vanaf dag 1 rendement hebt. Bovendien koopt u hier onder het klassieke stelsel van registratierecht waardoor we wél nieuwbouw krijgen zonder de gigantische kost van BTW!

Voor huurders is Kotville een van de bestgelegen en best uitgeruste studentenflats in Brugge!

Deze zijn zéér knap afgewerkte, compleet bemeubeld.
Uitermate goed gelegen aan de ring te Brugge, op wandelafstand van de VIVES-Hogeschool.
Deze nieuwbouwresidentie voorziet in alle comfort om de studies van uw zoon of dochter tot een goed einde te kunnen brengen! Conciërge, gemeenschappelijke keukens, privé-douchekamer, sportieve ontspanningsmogelijkheden buiten, afgesloten fietsenstalling,… Elke kamer is voorzien van een individuele flatscreen en frigo ! Meer info op de bewonerswebsite (klik hier)

Vragen of meer info: bel 055/250.250 of mail naar info@kotville.be.