Bewonerswebsite
Kotville After Title 02
Opendeurdag 5 Februari
Studentenflats Te Huur Te Koop

Op 5 februari organiseren we een opendeurdag te Kotville Het ideale moment voor wie binnenkort in Brugge gaat studeren en naar een modern kot op zoek gaat, of voor wie wil investeren met zicht op een zeker rendement! 8 units worden tentoongesteld, kortom de gelegenheid om een niet te missen aanbod te bezoeken!

Voor kopers is Kotville een investeringsproduct!

Gebouwd op 450m van Vives, de grootste hogeschool van Brugge, vlak aan verbindingswegen zowel voor de wagen als het openbaar vervoer, beschikt de Residentie Kotville over heel wat troeven; hedendaags comfort in de vorm van eigen sanitair, performant WiFi systeem, eigen koelkast en TV, een ruime parking én een gigantische fietsenberging, kortom: de ideale studieplek voor de vele Brugse studenten.

Na de ligging is er een 2de belangrijke pijler de architectuur: Het ervaren architectenkantoor BAU bedacht een toegankelijk hedendaags concept waarbij de ruimtes optimaal benut worden én het gebouw er visueel tussenuit springt! Het groene accent dat in contrast staat met de houtstructuur van de buitengevel geeft de Residentie extra cachet en bovenal een frisse, hedendaagse look. Naast het visuele aspect is Kotville ook gebouwd met veel aandacht voor energie, waardoor studenten geen torenhoge verbruiksfacturen ontvangen zoals het vaak het geval is in de oudere kamers in de binnenstad.

Een 3e, niet te onderschatten troef van de residentie Kotville is de persoonlijke touch in combinatie met prioritaire aanpak op veiligheid! Zo beschikt Kotville over een eigen verhuurdienst waardoor studenten én eigenaars vlot een aanspreekpunt hebben en geen van beiden zich kopzorgen moet maken over wetgeving, contracten en ga zo maar door. Daarnaast is er een conciërge in het gebouw die 24/7 beschikbaar is voor de studenten. Dit voor allerhande kleine issues, maar ook voor een babbel wanneer dit nodig blijkt. Uiteraard waakt de conciërge ook over de dagelijkse rust en de veiligheid, ondersteund door het permanente camerasysteem.

Tot slot is het zo dat deze studentenkamers reeds verhuurd zijn waardoor u vanaf dag 1 rendement hebt. Bovendien koopt u hier onder het klassieke stelsel van registratierecht waardoor we wél nieuwbouw krijgen zonder de gigantische kost van BTW!

Voor huurders is Kotville een van de bestgelegen en best uitgeruste studentenflats in Brugge!

Deze zijn zéér knap afgewerkte, compleet bemeubeld.
Uitermate goed gelegen aan de ring te Brugge, op wandelafstand van de VIVES-Hogeschool.
Deze nieuwbouwresidentie voorziet in alle comfort om de studies van uw zoon of dochter tot een goed einde te kunnen brengen! Conciërge, gemeenschappelijke keukens, privé-douchekamer, sportieve ontspanningsmogelijkheden buiten, afgesloten fietsenstalling,… Elke kamer is voorzien van een individuele flatscreen en frigo ! Meer info op de bewonerswebsite (klik hier)

Vragen of meer info: bel 055/250.250 of mail naar info@kotville.be.

See you @ Kotville op 5/02/2022 vanaf 14u!

Bekijk Koopaanbod
Kotville Kopen 001
Kotville Kopen 002
Kotville Kopen 003
Kotville Kopen 004
Kotville Kopen 005
Kotville Kopen 006
Kotville Kopen 007
Bekijk Huuraanbod
Kotville Huren 001
Kotville Huren 002
Kotville Huren 003
Kotville Huren 004
Kotville Huren 005