Waarom Kotville?

In deze hedendaagse, moderne studentenresidentie geniet u van alle comfort! Op deze uiterst centrale locatie vindt u een Residentie waar aan meer is gedacht dan enkel aan bureau en bed.

Zo is er een conciërge die 24/7 de goede orde van het gebouw waarborgt en bovendien gesteund wordt door een uitgebreid camerasysteem die de gangen en het domein in het oog houdt. Daarnaast beschikt iedere kamer over een eigen videofoon, zodat u als student ziet wie voor de ingang staat. Kortom de veiligheid was één van dé aandachtspunten bij de bouw van Kotville.

Verder zijn de modernste technieken toegepast voor verwarming en ventilatie waardoor het verbruik reuze meevalt! Iedere kamer heeft ook toegang tot een hypersnelle WiFi-verbinding!

De keukens worden gedeeld met zo’n 10-tal studenten die elk over een afzonderlijke, afsluitbare locker beschikken om hun spullen in op te bergen.

Zelfs het fietsdiefstal probleem werd hier preventief uitgesloten: op de benedenverdieping beschikt iedere kamer over een fietsbeugel in een van de buitenwereld afgesloten fietsenstalling!

T 050 250 250

kotville.be

Studenten in de studentenresidentie Kotville Brugge